Ovdje ti donosimo mnogo toga što bi moglo poslužiti tvom osobnom razvoju i obogatiti duhovni život:

BOG JE TU LISTA – je lista čitatelja našeg portala koji su se prijavili da potpuno besplatno ponekad prime posebne tekstove i obavijesti na svoje e-mail adrese. Lista je ograničena te pozivamo da se što prije pridružite. Upiši svoju e-mail adresu ovdje:

FACEBOOK GRUPA “Molitve i svjedočanstva” – je grupa u kojoj možeš potpuno anonimno objaviti poziv na molitvu za svoju nakanu za koju će moliti svi ostali vjernici i svećenici koji se nalaze u grupi. U grupi možeš dijeliti i čitati svjedočanstva drugih vjernika te pozivati i sudjelovati u raznim humanitarnim aktivnostima. Pridruži se grupi od gotovo 10.000 vjernika.

YOUTUBE KANAL “Bog je tu” – je kanal na kojem možeš pronaći mnoge molitve, propovjedi, savjete poznatih svećenika i svetaca te kratke vjerske filmove. Ovakav duhovni videomaterijal može biti velika potpora za jačanje tvoje vjere i molitvenog života.

ZAJEDNICA “Motus Dei” – najveća hrvatska online molitvena zajednica i vjerski brend našeg portala. Kako se možete pridružiti, kao i sve ostale informacije potražite ovdje: