Priručnik o ljubavi – Evo nas pred tobom

9,00  (67,81 kn)

U ovih 70 stranica: samoća, pronalazak ljubavi, veza i brak pomno su odabrane teme koje smo zahvaljujući Božjem vodstvu vrlo uspješno pojednostavnili i objasnili. Upusti se u ovu avanturu potrage za ljubavlju i zajedno s nama pokušaj odgonetnuti tu najljepšu tajnu svih vremena. Pronađi to sveto blago u sebi i svom životu uz razne tekstove molitve i osobne meditacije.

Naručiti možeš klikom na gumb “Kupi proizvod” koji te preusmjerava na naš profil na koji šalješ poruku. U slučaju da nemaš Instagram profil proizvod možeš naručiti porukom na e-mail [email protected]
Usporedi
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznake: , , ,

Ovaj priručnik nastao je kao jedna ideja da se nakon mora neodgovorenih pitanja o ljubavi i  mnogih pokušaja traganja za odgovorima napokon i s vjerske, najvažnije strane približimo tim tajnama.

Ljubav je najveća tajna, početak i pokretač svega, kako na Nebu, tako i na Zemlji. Neka pitanja sigurno će nam ovdje na Zemlji zauvijek ostati neodgovorena, tajanstvena, ali možemo i pozvani smo tragati za odgovorima do kojih nam Bog dopušta doći. Upravo zato u ovih 70 stranica dubokim promišljanjem, svakodnevnom molitvom i mnogim razgovorima s ljudima koji ljubav pokušavaju shvatiti, uz Božju pomoć pokušali smo se što više približiti tim odgovorima.
Samoća, pronalazak ljubavi, veza i brak pomno su odabrane teme koje smo zahvaljujući Božjem vodstvu vrlo uspješno pojednostavnili i objasnili. Upusti se u ovu avanturu potrage za ljubavlju i zajedno s nama pokušaj odgonetnuti tu najljepšu tajnu svih vremena. Pronađi to sveto blago u sebi i svom životu.