Rokovnik – Evo, sve činim novo

10,60  (79,87 kn)

Ovo je rokovnik kakav ti je oduvijek trebao.
Sadrži mnoštvo korisnih stvari:
– Planer za svaki dan u godini
– Bilješke koje mogu poslužiti kao bilježnica
– Par stranica u boji sa molitvama i raznim zanimljivostima
– Kalendari za 2022. i 2023. godinu
– Citati svetaca na svakoj stranici bilješki i citati iz Biblije
– Skriveni motivacijski tekstovi u rokovniku
Naručiti možeš klikom na gumb “Kupi proizvod” koji te preusmjerava na naš profil na koji šalješ poruku. U slučaju da nemaš Instagram profil proizvod možeš naručiti porukom na e-mail [email protected]
Usporedi
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznake: , ,

Ovo je rokovnik kakav ti je oduvijek trebao. Sam naslov iz Biblije “Evo, sve činim novo” (Otk 21,5) poziva te da napokon na pravi način započneš svoju promjenu i hrabro zakoračiš prema svojim ciljevima, a ovaj rokovnik idealno je rješenje koje će ti pomoći u tome.

Pola rokovnika čini planer za baš svaki dan u godini u kojeg možeš zapisivati dnevne obaveze, molitve, misli i sl. Drugu polovicu čine bilješke, svaka lijeva stranica sadrži motivirajući citat različitih svetaca, dok svaka desna sadrži kraticu iz Biblije kako bi te potaklo na njeno čitanje. U rokovniku se nalazi i nekoliko pomno odabranih, skrivenih tekstova velikih svetaca kako bi ti “slučajno” došli u dane kada ih jako trebaš. U rokovniku su i kalendari za 2 godine, nekoliko stranica u boji s molitvama i ohrabrujućim porukama. Rokovnik je polutvrdih korica i sadrži preko 200 stranica.
Ukratko, ovaj rokovnik predivan je poklon samom sebi ili nekoj dragoj osobi koja ga može koristiti za posao, studiranje ili kao dnevnik, molitveni dnevnik.
RECENZIJE:
1. 2.  3.