HUMANITARNO BSN

Humanitarne aktivnosti udruženih stranica ‘Bog je tu’, ‘Sličice pričaju’ i ‘Nogometne ikone’!

Nogometne Ikone je najpoznatija nogometna stranica na društvenim mrežama koja na poseban način već dugi niz godina svojim pratiteljima, zaljubljenicima u nogomet donosi sadržaj koji je zabavniji i strastveniji od drugih sadržaja po internetu.

Njihov kvalitetan rad praćen je i izvan Lijepe naše te s pravom mogu reći da su veliki i posebni.

Međutim, posebni su i iz još jednog predivnog razloga. Naime, svoju veliku popularnost iskoristili su na najbolji mogući način, da kroz humanitarne akcije pomažu drugima, najmanjima od najmanjih te su tako uz pomoć nogometaša i sportskih klubova donijeli osmijehe na lica mnogih obitelji.

Sve o njihovom radu i aktivnostima najbolje da otkrijete sami na njihovim društvenim mrežama, klikom OVDJE.

Vizualni identitet i svi dizajni Ikona izrađeni su od strane
XCV Designe

Sličice pričaju je stranica koja je također orijentirana na nogomet. Otvorena od strane strastvenog sakupljača nogometnih sličica koji danas o njima piše najljepše priče te time potvrđuje da i male sličice govore mnogo.

Osim što na taj način sličice mnogo pričaju, ekipa koja stoji iza stranice učinila je da te male sličice uz potpise nogometaša mnogo dobroga donose ljudima koji su u velikim potrebama.

Iza ovog pokreta sada čvrsto stoji cijela jedna ekipa u koju su uključeni i mnogi nogometaši te zajedno polako, ali sigurno postaju jedna od najvećih humanitarnih udruga u državi.

Kako djeluju i gdje možete istražiti njihov rad pogledajte OVDJE.

Humanitarno BSN (Bog je tu, Sličice pričaju, Nogometne ikone) je projekt koji će na jednom mjestu objediniti sve humanitarne aktivnosti koje organiziraju i provode gore navedene stranice, a naša stranica ‘Bog je tu’ će biti stalni medijski pokrovitelj tih akcija kako bi sve što je humanitarno došlo do što većeg broja vjernika koji su uvijek rado spremni pomoći drugima u potrebi.


Svoju donaciju, dobro djelo za ljude u stvarnim potrebama uvijek možete uplatiti na račun humanitarne udruge “Sličice pričaju”:

HR0424070001100299887

Ukupni iznos donacija do sada u €
0

AKTUALNA AKCIJA

U tijeku je prikupljanje sredstava za rad humanitarne udruge! O čemu je riječ i kako pomoći saznajte ovdje:

Sve o humanitarnoj udruzi pogledajte ovdje, klikom na sliku ispod: