Pravila privatnosti

ZAŠTITA PRIVANTOSTI

Web stranica (portal) www.bogjetu.com u potpunosti poštuje privatnost svih posjetitelja. Podatke o posjetiteljima koje portal prikuplja neće davati na uvid trećim stranama, osim kada je ta obaveza regulirana zakonom.

U skladu sa zakonom portal može prikupljati određene podatke posjetitelja, a to se prvenstveno odnosi na podatke o uređaju s kojim se pristupa te o pružatelju internetskih usluga.

Prikupljene podatke portal koristi u svrhu analize portala te unaprjeđenja istog, kako bi posjetitelji ubuduće imali što bolje iskustvo i sadržaj na portalu.

Korištenjem sadržaja posjetitelj prihvaća sve moguće rizike koji nastaju korištenjem ovog portala te se prihvaća sadržaj koristiti na vlastitu odgovornost i za osobnu uporabu.

 

KOLAČIĆI

Zbog unaprjeđenja usluga i pravilnog rada portala i njegovih usluga portal može koristiti kolačiće (engl. cookies).

Kolačić je informacija koja je spremljena na vaš uređaj pomoću koje web stranica pamti vaše radnje i postavke. Kolačići obično spremaju vaše postavke za web stranicu kao što su preferirani jezik sadržaja ili adresa. Svaki put kada otvorite neku stranicu, web poslužitelj može pročitati vrijednosti koje je ranije spremio u kolačićima, a u internet preglednicima možete brisati svoje kolačiće i upravljati postavkama spremanja kolačića.

Kako možete sami upravljati tim postavkama u pojedinim web preglednicima saznajte na sljedećim poveznicama:
(Prilažemo najčešće korištene web preglednike)

Firefox: https://support.mozilla.org/hr/kb/Kola%C4%8Di%C4%87i
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hr
Opera: https://www.opera.com/browsers/opera

Portal koristi samo potrebne kolačiće vezane za analitiku, kako bismo njihovim analiziranjem osigurali što bolje korisničko iskustvo i unaprijedili sadržaj portala.

Kolačići treće strane:

Kolačići treće strane dolaze s reklama drugih web stranica koje se nalaze na web stranici koju gledate. Pomoću tih kolačića web stranice mogu pratiti korištenje Interneta u marketinške svrhe.

Nekoliko je vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići nisu postavljeni od strane ovog portala, ali neki služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.

Trenutno omogućujemo:

– Dijeljenje članaka na društvenim mrežama – postavlja korisniku kolačiće.

– Za mjerenje posjećenosti koristimo servis Google Analytics te za prikaz oglasa Google Ads.

Prilikom otvaranja portala „Bog je tu“ prikazuje se informativna poruka o kolačićima. Klikom na ‘Ne slažem se’ onemogućava se Google servisima korištenje kolačića.

E-MAIL ADRESE KORISNIKA

Portal pohranjuje vaše e-mail adrese i ostale podatke koje ste dobrovoljno dali prilikom upisa u neke od naših newsletter lista. Vaše e-mail adrese koriste se za slanje newslettera putem softvera za slanje newslettera, i to samo onih za koji ste se prijavili da ga želite primati u vaš elektronički sandučić.

Ispisati iz newsletter liste možete se u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga bez ikakvog obrazloženja. Ukoliko budete imali bilo kakav tehnički problem pri ispisivanju iz newsletter liste, slobodno nas možete kontaktirati putem e-maila u bilo koje doba i naš tehnički odjel će vas odmah ispisati s  liste ukoliko to sami ne uspijete putem ponuđenih linkova za ispis. Ukoliko opet poželite biti našim newsletter pretplatnikom to uvijek možete učiniti ispunjavajući formu na ovoj web stranici.

Uz naše klasično slanje newslettera na koji ste se dobrovoljno i besplatno pretplatili, bit ćemo slobodni poslati vam neku specijalnu obavijest za koju vjerujemo da bi vam mogla koristiti, a to mogu biti i oglasne poruke ili komercijalne poruke. Na primjer poslat ćemo vam poziv da se priključite u neku našu nagradnu igru na našem portalu ili društvenim mrežama.

U našim newsletter listama ispisivanje iz mailing lista ili izmjena korisničkih podataka je vrlo jednostavna i napravljena “user friendly”. Dovoljno je da potražite link izmjena podataka koji se nalazi pri dnu naših newslettera ili na samom vrhu i u dva koraka izmijenite svoje podatke ili se ispišite s mailing liste.

Pravila portala vrijede od 1.8.2021. godine.