Bog je tu portal

Portal “Bog je tu” hrvatski je katolički portal koji za cilj ima evangelizirati vjernike, ali i one koji to još nisu. Cilj portala je osvijestiti ljude o svakodnevnoj Božjoj prisutnosti i njegovom djelovanju u životu svakog čovjeka.

Ovaj portal ističe se među mnoštvom ostalih religioznih portala, jer njegova svrha nije informiranje o najnovijim događanjima u vjerskom svijetu, kao ni pričanje o kontroverznim temama koje za cilj imaju privlačenje pažnje i klikova, već je svrha dijeljenje sadržaja koji zaista obogaćuje duhovni život čovjeka i daje mu znanje, mudrost i pomoć u temama koje su stvarno bitne.

Portal je priznat i preporučen od niza katoličkih svećenika, udruga, teologa i profesora s katoličkih fakulteta.

Tko smo mi?

Uredništvo portala čine vjernici sa stručnim vodstvom od strane svećenika, teologa te ostalih redovnika i redovnica uključenih u razne službe katoličke Crkve.

Sve nas kroz dugogodišnji rad povezao je Bog kako bi širili Njegovu riječ na moderan i jedinstven način putem društvenih mreža i internetskih stranica te tako približili Božju prisutnost svima. Na društvenim mrežama evangeliziramo preko 10 godina.

Stručni suradnici portala:

– vlč. dr. Marinko Stantić, hrvatski teolog

– o. Jakov od Križakarmelićanin

– pater Stjepan Ivan Horvat, misionar Krvi Kristove

– don. Ivan Terzenadbiskupijski povjerenik za pastoral mladih

– vlč. Vladimir Trkmićsvećenik-novinar

fra Stjepan Brčina, franjevac konventualac

– fra Roko Bedalov, sveti Frane u Splitu

Služavke Malog Isusa, Zagreb

– vlč. Krunoslav Siroglavić

Sandra Čukelj, mag.relig.

– don. Stjepan Matijević, SDB

Kako djelujemo?

Bog je tu – je katolička platforma koja na Instagramu predstavlja najveću hrvatsku katoličku stranicu s preko 100 tisuća sljedbenika, a djeluje i na ostalim društvenim mrežama te ukupno čini vjersku zajednicu od gotovo 200 tisuća vjernika. Potaknuti velikom podrškom, pogotovo mladih vjernika odlučili smo pokrenuti ovaj portal kako bi Božji glas kroz naš rad došao do još više duša.

BOG JE TU LOGO