ŠTO JE MOTUS DEI?

Motus Dei (lat. Božji pokret) je najveća hrvatska katolička online molitvena zajednica i brend vjerskih proizvoda. Zajednica i sav njen sadržaj na društvenim medijima vođen je od strane vjernika uz stručno vodstvo redovnika i teologa. Cilj djelovanja ovog pokreta je približiti vjernike, ali i one koji to još nisu bliže Bogu te mu zajedno na različite načine pružiti čast i hvalu.

S obzirom da je zajednica orijentirana najprije prema mladim vjernicima, ali onda i svima ostalima s vremenom je pokrenut i brend proizvoda (vjerskih poklona) koji se izrađuju kako bi duhovno obogatili život vjernika i u skladu s ciljem zajednice na što ljepši i prisniji način približili ga Bogu. Proizvode je trnuetno moguće pogledati i naručiti na našim društvenim mrežama.

Kako djelujemo?

Naš rad odvija se u potpunosti na društvenim mrežama putem kojih provodimo evangelizacijske i molitvene projekte. 

Neki od projekata su:

– Dnevne molitve

– Zajedničke devetnice

– Organizirane molitve u potrebi

– Duhovno savjetovanje

– Humanitarne aktivnosti

Kako nam se možeš pridružiti?

Glavni dio našeg rada odvija se putem našeg Instagram profila, ali prisutni smo i na Facebooku te na poseban način putem WhatsUp-a.

Kako bi pratio naš rad i sudjelovao u projektima dovoljno je da nas zapratiš na društvenim mrežama te aktivno pratiš objavljivani sadržaj, jer sve aktivnosti najavljujemo na taj način.

WHATS-UP - Postani uži član

Učlaniti se možeš i skeniranjem QR koda zajednice:

Što je Motus Dei WhatsApp grupa?

MOTUS DEI WHATSAPP službena je grupa katoličke molitvene zajednice koja djeluje u potpunosti online putem. Članovi grupe smatraju se užim članovima zajednice te će putem WhatsApp-a ponekad primati poseban vjerski sadržaj koji će biti dostupan samo njima.

Članstvo i sve vezano uz djelovanje zajednice je besplatno i bez ikakvih obaveza, jer jedini cilj je međusobno pomaganje i zajedničko slavljenje Boga 🙂 

Kakav sadržaj mogu očekivati

na WhatsApp?

Putem ovog službenog broja zajednice dijelit ćemo preko WhatsApp storya (priča):

– razni vjerski, korisni sadržaj poput meditacija svetaca i svećenika.

– besplatne online molitvene knjižice u PDF formatu.

– obavijesti o novostima vezanim za zajednicu.

– prvi ćete saznati informacije o novoj zajedničkoj devetnici i sudjelovati u njihovom izboru.

– i još mnogo blagoslovljenog što pripremamo u budućnosti.

Također! Imat ćete pravo na razgovor s voditeljima zajednice, pravo da prije svih osigurate za sebe naše nove proizvode i postavljanje bilo kakvih upita.

Broj aktivnih članova
0